Nya ordföranden i Lerum

I tisdags blev jag vald till Kommunstyrelsens ordförande och Lill Jansson (FP) till 1:e vice ordförande i Lerums Kommun. Det innebär att jag slutar som ledamot i Sveriges Riksdag. Det har varit tre spännande och intressanta år i Sveriges Riksdag. Jag har fått en helt annan inblick i hur Sverige styrs. Trots snart 25 år som politiker måste jag erkänna att det var mkt som jag inte kände till. Det som känns extra roligt är att många erfarenheter kan jag ha nytta av här i kommunen, oavsett om det handlar kunskap eller kontakter i regeringen och på kansliet. Jag är imponerade av allt det fantastisk arbete som utförs i riksdagen. Samtidigt måste jag erkänna att jag tycker det skall bli jätteroligt att få jobba med Lerums kommun igen som ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Ett riktigt stort tack till Anna Lena Holberg och Svante Karlsson för ert arbete som ordförande och 1:e vice ordförande i Lerums kommun.

Lämna ett svar