Verksamhetsbesök – Autoadapt

Autoadapt är ett svenskt företag som grundades 1996 med 12 anställda och som nu finns representerat i över 50 länder. Detta innebär att företaget som producerar bilanpassningslösningar för personer med nedsatt eller begränsad rörlighet har fler än 300 utbildade Autoadapt-återförsäljare och ytterligare 700 underåterförsäljare. Jag besökte häromdagen huvudkontoret och företagets utvecklings- och produktionsanläggning i Stenkullen. Det var första gången jag fick se en 3D skrivare i verkligheten. Företaget berömde  arbetsförmedlingen i Lerum för ett mkt bra jobb med att hjälpa dem att rekrytera nya medarbetare. Det är roligt att se hur företaget har utvecklats.

 

 

 

 

 

 

 

Fredrik Reinfeldt och jag när vi besökte Autoadapt före deras flytt till nya lokaler i Lerum.

Lämna ett svar