Svensk – Grekiska parlamentarikerföreningen

Vi hade ett intressant mötet i den Svensk – Grekiska parlamentarikerföreningen. Greklandär ju på grund av det ekonomiska läget mycket aktuellt just nu på. Med på mötet var bland annat ambassadör Aliki Hadji och Cecilia Magnusson (M). Det är spännande att se hur olika man kan se på en fråga. Grekland menar på att svenskar är minst lika skuldsatta som greker. Skillnaden är att i Sverige lånar var och en medan i Grekland är det staten som lånar. Något att begrunda över när man läser svensk media. Tyvärr är ju svensk media inte speciellt bra på att göra en allsidig belysning utan går oftast på det som är enklast. Den så kallade ”Carema affären” hade många bottnar som inte kom fram i dagspressen.

Läs mer om Greklands ambassad

Läs mer om Carema affären

Cecilia Magnusson och  Aliki Hadji

Lämna ett svar