Småföretagarhuset i Partille

Småföretagarhuset i Partille drivs av Henrik Sjölander en otrolig driftig entreprenör nyligen hade sju företag och just nu fyra företag. Han köpte huset innan han hade en tomt att flytta den till. Han ringde runt till kommunerna runt om för att se vilken kommun som hade något tomt att erbjuda, tyvärr måste jag erkänna att Lerums kommun inte nappade utan det blev Partille som lyckades få honom att etablera sig i deras kommun.  Då tomten hyrs var det svårt att få låna av banken till projektet i någon större omfattning så det resulterade i att Henrik får slita hårt för att få det hela att gå runt. Men är det någon som fixar det är det Henrik. Vi hoppas att hans värdefulla erfarenheter kommer till nytta då han nu har blivit moderat politiker i Lerum också. Småföretagarhuset

Lämna ett svar