MOD – Mera organdonation

På tisdagen var det full fart då hann jag med tre studiebesök i Göteborgsområdet. På förmiddagen träffade jag MOD – Mera organdonation. Då MOD är helt nystartat och inte har något kontor träffades vi på Cordovan, mitt i Göteborg. MOD vill skapa ett engagemang och aktivera allmänheten på ett positivt sätt vad gäller organdonation. De vill få igång debatten och har Norge och Stiftelsen Organdonasjon som föregångsland i hur budskapet skulle kunna se ut. Normännen har, enligt MOD, varit duktiga att föra fram det viktiga budskapet på ett sätt som vi i Sverige inte riktigt lyckats med än. Vi kommer att få höra mer om MOD det är jag övertygad om. Marta Ehlin och Peter Carstedt. På Donationsrådet pratade vi om hur vi på bästa sätt kan sammarbeta med MOD.

MOD Mer Organdonation

 

 

 

 

 

Lämna ett svar