Minnesord Finn Söderpalm

Finn Söderpalm (M) Lerum

Finn dog hastigt måndag den 14 maj endast 69 år gammal.

Finn var någon man alltid kunde lita på, han hade humor och en förmåga att få människor att trivas i hans närhet. Det var omöjligt att bli arg på honom. Finn brann verkligen för att hjälpa invånarna i Lerums kommun. Han hade alltid tid för alla som hörde av sig. Oavsett om det gällde någon som ville bygga en friggebod eller 150 hus åkte han genast ut och träffade denne. Finn var som alla politiker borde vara, han lyssnade, han tog till sig och han hjälpte människor. Finn var uppskattad av alla för sin kunskap och jag tror inte det finns någon i kommunen som har besuttit den kunskap som han hade.

 När jag blev kommunstyrelsens ordförande tog han hand om alla plan- och bygglovs frågor. Utan Finns hjälp hade mitt jobb varit oändligt mycket svårare. Jag kunde alltid lita på honom och jag visste att det han föreslog var det som var bäst för innevånarna i Lerums kommun. I 13 år jobbade vi nära varandra och jag kommer att sakna honom mycket, både som politiker och som vän.

 Mina tankar går till hans fru, hans barn och barnbarn.

Lämna ett svar